Služby firem zajišťujících pozemní odbavení v rámci letecké dopravy - Sováková, Lucie (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá službami pozemního odbavení v letecké dopravě. Cílem práce je charakteristika služeb pozemního odbavvení v letecké dopravě a komparace dvou firem poskytujících služby pozemního odbavení v závislosti na zvolených kriteriích. Teoretická část práce je věnována základním pojmům z oblasti letecké dopravy a pozemního odbavení. V praktické části jsou v první řadě specifikovány zvolené firmy a následně je provedena SWOT analýza zvolených firem poskytujících pozemní odbavení. Poslední kapitola se zabývá komparací daných firem zajišťujících pozemní služby na mezinárodním Letišti Václava Havla.