Služby firem zajišťujících pozemní odbavení v rámci letecké dopravy - Sováková, Lucie; Petrů, Zdenka, 1953-; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá službami pozemního odbavení v letecké dopravě. Cílem práce je charakteristika služeb pozemního odbavvení v letecké dopravě a komparace dvou firem poskytujících služby pozemního odbavení v závislosti na zvolených kriteriích. Teoretická část práce je věnována základním pojmům z oblasti letecké dopravy a pozemního odbavení. V praktické části jsou v první řadě specifikovány zvolené firmy a následně je provedena SWOT analýza zvolených firem poskytujících pozemní odbavení. Poslední kapitola se zabývá komparací daných firem zajišťujících pozemní služby na mezinárodním Letišti Václava Havla.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses