Sociální sítě jako marketingový nástroj - Glac, Pavel; Böhmová, Lucie; Molnár, Zdeněk, 1939-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Diplomová práce se zabývá řízením sociálních sítí, a to z pohledu jak strategického, taktického, tak i operativního. Jejím hlavním cílem je navrhnutí marketingového rámce pro řízení sociálních sítí, využitelného pro malé a střední firmy. Dále jsou definované podcíle, které mají čtenáře obeznámit s problematikou metrik úspěšnosti pro marketingové kampaně. Ty jsou vysvětleny v teoretické rovině a zároveň je ukázáno, jak tyto metriky měřit v praxi. Navrhovaný rámec vznikl na základě rešerše literatury, existujících marketingových dokumentů a zkušeností autora. To vše bylo následně spojeno a implementováno na reálný projekt, který se zabývá pořádáním turnajů v elektronických hrách.
Vedoucí práce: Lucie Böhmová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses