Soudobý politický vývoj Jemenu - Bőhm, Erik; Weinfurter, Jaroslav; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce s názvem Soudobý politický vývoj Jemenu se zabývá problematikou regionalismu na Středním východě a konkrétní rolí Jemenu v tomto procesu. Rozebírá některé teoretické konstrukty a aplikuje je na současnou situaci. Podává vysvětlení na vznesené otázky a analyzuje roli nestátních aktérů pro vnitrostátní stav a mezinárodní vývoj v regionu.
Vedoucí práce: Jaroslav Weinfurter
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses