Zaměstnávání cizinců - Křepelka, Jakub; Levý, Jan; Kačírková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
V České republice stále převažuje nízká nezaměstnanost a čeští zaměstnavatelé tedy vyhledávají pracovní sílu v zahraničí. Cílem bakalářské práce je analýzou českých právních předpisů v oblasti zaměstnávání cizinců poznat právní úpravu a poskytnout ucelený návod zaměstnavatelům, případně i cizincům, k zaměstnávání cizinců za účelem minimalizace právních rizik s tím souvisejících. Dílčím cílem též je zjištění důvodů, pro které se čeští zaměstnavatelé uchylují k nelegálnímu zaměstnávání cizinců, které je v České republice stále častým jevem na trhu práce.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses