CSR a jeho uplatnění ve společnosti IKEA - Heresová, Kateřina (2022)
Bakalářská práce se věnuje CSR a jeho uplatnění ve společnosti IKEA, což je původem švédská firma poskytující nábytek, kuchyňské spotřebiče a bytové doplňky. Cílem této bakalářské práce je charakterizovat a zhodnotit konkrétní společensky odpovědné aktivity společnosti IKEA, zjistit veřejné mínění a následně poskytnout návrhy týkající se CSR aktivit. K naplnění cílů je provedena detailní analýza CSR aktivit a následně dotazníkové šetření.