Vnímanie produktov prírodnej kozmetiky zo strany slovenských spotrebiteľov - Dunčková, Marianna; Hinčica, Vít; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Táto bakalárska práca sa zaoberá spotrebiteľským správaním a prírodnou kozmetikou. V práci je priestor venovaný teoretickým poznatkom o procese rozhodovania o kúpe produktu, faktorom ovplyvňujúcim túto kúpu aj aktuálnym trendom v spotrebiteľskom správaní. Ďalej sa práca venuje oblasti prírodnej kozmetiky, jej certifikácii, trendom na trhu a slovenským trhom s prírodnou kozmetikou. Cieľom bakalárskej práce je preskúmať pohľad slovenských spotrebiteľov na prírodnú kozmetiku. Pomocou dotazníkového šetrenia zisťuje, či existuje spojenie medzi správaním spotrebiteľov v tejto oblasti kozmetiky a ich sociodemografickými charakteristikami. Výsledky práce môžu pomôcť segmentom trhu prírodnej kozmetiky.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses