Úloha secondhandů a vintage obchodů v rámci udržitelnosti ve fashion - Nguyenová, Ha Thu; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce pojednává o úloze secondhandů a vintage obchodů v rámci udržitelnosti ve fashion. Hlavním cílem je posoudit, zda nakupování v secondhandech a vintage obchodech je cesta k udržitelnosti ve fashion. Obsah teoretické části je rozdělen do 2 kapitol. První kapitola je zaměřená na odvětví fashion ve světě a v České republice. Druhá kapitola představuje charakteristiky secondhandů a vintage obchodů s módou. Tyto poznatky jsou dále využity jako podklad pro empirickou část, která se zabývá chápáním secondhandů a vintage obchodů v rámci jednotlivých generací. Závěrečná kapitola empirické části se zabývá návrhy a doporučeními, které plynou z vlastního výzkumu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses