Budúcnosť udržateľnosti v módnom priemysle - Hluch, Dávid (2022)
Bakalárska práca sa venuje charakteristike udržateľných konceptov a metód, ktoré môžu mať vplyv na budúcnosť udržateľnosti módneho priemyslu. Dôležitou súčasťou bakalárskej práce je taktiež priblíženie významu spotrebiteľského správania v rámci cirkulárnej ekonomiky a vplyvu spotrebiteľov na úspešnosť udržateľných retailových konceptov. Praktická časť práce sa preto zaoberá skúmaním prístupu slovenských a českých spotrebiteľov k problematike obehového hospodárstva a udržateľnosti v módnom priemysle.