Trendy v retail investování v mezinárodním kontextu - Kopecký, Filip (2022)
Tato diplomová práce se soustředí na trendy v retail investicích, například jaké nástroje retail častěji preferuje, do jaké míry se zapojují do investování a jak se tyto trendy změnily v posledních letech. Práce se také zaobírá tématem, jak mohou příspěvky na sociálních sítích ovlivňovat retailové investory a celkový trh.