Trendy v retail investování v mezinárodním kontextu - Kopecký, Filip; Taušer, Josef; Zezula, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato diplomová práce se soustředí na trendy v retail investicích, například jaké nástroje retail častěji preferuje, do jaké míry se zapojují do investování a jak se tyto trendy změnily v posledních letech. Práce se také zaobírá tématem, jak mohou příspěvky na sociálních sítích ovlivňovat retailové investory a celkový trh.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses