Podnikatelský plán na založení kavárny - Brotánková, Nikol (2022)
Účelem této bakalářské práce je vytvořit návrh podnikatelského plánu pro založení kavárny, který má být vypracován tak, aby mohl sloužit jako podklad pro jeho realizaci. Cílem práce je ohodnotit životaschopnost podniku a pomoci tak podnikateli posoudit výhodnost realizace tohoto plánu. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část vymezuje základní charakteristiky a další teoretické poznatky související s podnikatelskou činností a podnikatelským plánem. Praktická část je věnována tvorbě konkrétního podnikatelského plánu ve městě Karlovy Vary a jeho následnému vyhodnocení.