Návrh komunikační strategie pro spolek Pěšky pro zdraví - Svátková, Kateřina; Janeček, Petr; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zabývá komunikační strategií pro spolek Pěšky pro zdraví. Pěšky pro zdraví je nezisková organizace, která má být založena ve spolupráci s Klubem českých turistů v rámci projektu modernizace a certifikace pěších tras. Cílem je navrhnout komunikační strategii, která bude zaměřená na klíčové stakeholdery spolku. Práce je rozdělena do pěti hlavních kapitol. První tři kapitoly představují teoretickou část práce. První kapitola se zabývá spolkem Pěšky pro zdraví, moderní pěší turistikou a certifikací pěších tras. Druhá kapitola je věnována teorii v oblasti komunikační strategie neziskových organizací. Třetí kapitola shrnuje teorii v oblasti řízení stakeholderů. Čtvrtá kapitola tvoří analytickou část práce a obsahuje analýzu stakeholderů spolku Pěšky pro zdraví. V poslední kapitole je představen návrh komunikační startegie, který vychází z analytické části.
Vedoucí práce: Petr Janeček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses