Podnikatelský záměr hotelu - Kroesbergen, Silvie; Žufan, Jan; Černý, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem diplomové práce je charakterizovat základy podnikání, ubytovacích služeb a tvorbu podnikatelského plánu, aby se poté vytvořil podnikatelský záměr na založení moderního wellness a sport hotelu. Práce je rozdělena do dvou části. V teoretické časti je nejprve popsána teorie podnikání, podniku a podnikatele. Poté se práce soustředí na teorie o podnikání v ubytovacím sektoru a je zde objasněna teorie pro sestavení podnikatelského plánu. Druhá, praktická část je zaměřena na analytické zpracování informací z teoretické části a obsahuje samotný podnikatelský plán pro hotelový projekt. Pomocí personálních, realizačních, marketingových a finančních plánů se zjistí, že podnikatelský záměr hotelového projektu je reálný a výnosný.
Vedoucí práce: Jan Žufan
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses