Příprava incentivního programu v oblasti Jizerských hor - Fučíková, Lucie (2022)
Tato bakalářská práce analyzuje podmínky pořádání incentivních zájezdů v oblasti Jizerských hor. Hlavním cílem práce je navrhnout vlastní incentivní program na základě výsledků provedených analýz, a zároveň kritérií uvedených v teoretické části. Za tímto účelem byla využita klasifikační a komparativní metoda zaměřená na nabídku tamějších hromadných ubytovacích zařízení. Jeho možnosti uplatnění na trhu jsou zhodnoceny pomocí SWOT analýzy.