Příprava incentivního programu v oblasti Jizerských hor - Fučíková, Lucie; Chaloupková, Kateřina; Hyan, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce analyzuje podmínky pořádání incentivních zájezdů v oblasti Jizerských hor. Hlavním cílem práce je navrhnout vlastní incentivní program na základě výsledků provedených analýz, a zároveň kritérií uvedených v teoretické části. Za tímto účelem byla využita klasifikační a komparativní metoda zaměřená na nabídku tamějších hromadných ubytovacích zařízení. Jeho možnosti uplatnění na trhu jsou zhodnoceny pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Kateřina Chaloupková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses