Podnikatelský plán pro franšízu v oblasti distribuce pohonných hmot - Měšťan, Radek (2022)
Cílem této bakalářské práce bylo sestavit podnikatelský plán pro čerpací stanici, provozované na základě franchisingové licence od společnosti OMV. První část popisuje podnikání a koncept franchisingu. Ve druhé části je analyzován trh pohonných hmot v České republice. Ve třetí části je představen návrh podnikatelského plánu a harmonogram jeho realizace.