Podnikatelský plán pro franšízu v oblasti distribuce pohonných hmot - Měšťan, Radek; Machková, Hana; Tóth, Andrej, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem této bakalářské práce bylo sestavit podnikatelský plán pro čerpací stanici, provozované na základě franchisingové licence od společnosti OMV. První část popisuje podnikání a koncept franchisingu. Ve druhé části je analyzován trh pohonných hmot v České republice. Ve třetí části je představen návrh podnikatelského plánu a harmonogram jeho realizace.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses