Finanční plán a tvorba hodnoty společnosti Vobosystém, s.r.o. - Pokorná, Martina (2022)
Cílem bakalářské práce na téma „Finanční plán a tvorba hodnoty společnosti VOBOSYSTÉM, s. r. o.“ je stanovení generátorů hodnoty a sestavení doporučujícího tříletého finančního plánu. Práce se skládá ze čtyř částí. První část se věnuje představení společnosti VOBOSYSTÉM, s. r. o. a jejího předmětu podnikání. V druhé části jsou představeny vybrané konkurenční společnosti na trhu. Třetí část je metodologická a věnuje se finanční analýze, generátorům hodnoty a finančnímu plánu. Čtvrtá část je praktická a jsou v ní zpracovány finanční analýza společnosti VOBOSYSTÉM, s. r. o. za roky 2015 až 2019, zhodnocení finanční situace, porovnání s konkurenčními společnosti, generátory hodnoty a tříletý doporučující finanční plán. V závěru čtvrté části je doporučující finanční plán pro společnost VOBOSYSTÉM, s. r. o. na rok 2020 porovnán se skutečně dosaženými hodnotami.