Finanční analýza a sestavení finančního plánu společnosti Adobe Inc. - González, Felipe (2022)
Cílem bakalářské práce je poskytnout co nejlepší finanční podklady pro potenciálního investora společnosti Adobe Inc. K tomuto účelu bude použita finanční analýza s prvky informací z kapitálového trhu. Tato analýza bude následně podpořena i sestavením tříletého finančního plánu zejména za pomoci statistických metod. Metodická a praktická část je provázaná z důvodu lepší přehlednosti.