Finanční analýza a sestavení finančního plánu společnosti Adobe Inc. - González, Felipe; Brabenec, Tomáš; Poborský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem bakalářské práce je poskytnout co nejlepší finanční podklady pro potenciálního investora společnosti Adobe Inc. K tomuto účelu bude použita finanční analýza s prvky informací z kapitálového trhu. Tato analýza bude následně podpořena i sestavením tříletého finančního plánu zejména za pomoci statistických metod. Metodická a praktická část je provázaná z důvodu lepší přehlednosti.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses