Posouzení možnosti vstupu společnosti na slovenský trh - Weissová, Kateřina; Houska, Daniel; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zabývá společností AB a posouzením její expanze na slovenský trh. Součástí práce je analýza veškerých rizik a také možných forem vstupů na zahraniční trh. Použitými metodami výzkumu je hloubkový rozhovor s top managementem společnosti, PEST analýza a SWOT analýza. Výsledky jednotlivých metod jsou následně propojeny s analýzou odvětví trhu Slovenské republiky a aplikovány při návrhu formy vstupu společnosti na zahraniční trh. Závěrem práce je návrh formy vstupu na slovenský trh a volba vhodné právní formy při expanzi.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses