Řízení nákladů a marže v mezinárodním projektovém řízení - Krejčí, Jan; Procházka, Petr; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem projektového řízení a jeho metodami. Cílem této práce je ilustrace návrhu mezinárodního hudebního festivalu za využití vhodných metod projektového řízení, a dále také přiblížení a analýza současné situace v ČR v otázce implementace metod projektového řízení do projektů v hudebním průmyslu, kde vycházím z hypotézy, že tyto metody ještě nejsou v oblasti hudebních projektů natolik rozšířeny. V první teoretické části se práce zaměřuje na historický kontext a současnou situaci na poli projektového řízení, následovanou definicemi nejdůležitějších pojmů. V druhé části je nejprve prezentován návrh mezinárodního festivalu, ve kterém jsou využity nabyté znalosti z teoretické části, a tedy implementace metod projektového řízení do tohoto projektu. Dále práce pokračuje výzkumnou částí, ve které jsou prezentovány poznatky a zajímavé myšlenky z hloubkových rozhovorů s odborníky působícími na poli hudebních projektů.
Vedoucí práce: Petr Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses