Soudobý význam pojištění kybernetických rizik - Rotman, Jan; Tisová, Petra; Volf, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Hackerské útoky na data soukromých i státních institucí v dnešní zdigitalizované době neustále narůstají. Jednou z možností, jak eliminovat dopady tohoto trendu, představuje pojištění kybernetických rizik. Cílem bakalářské práce by měl být popis pojistného produktu, zhodnocení současné situace a následná simulace, jak by pojištění zafungovalo v konkrétních a zmedializovaných případech z praxe, kdy k hackerským útokům reálně došlo.
Vedoucí práce: Petra Tisová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses