Marketingová strategie společnosti PURINA - Hloušková, Anežka; Horová, Olga; Karasová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem bakalářské práce je analýza aktuální marketingové strategie společnosti PURINA a následné navržení doporučení za účelem zlepšení této strategie. Teoretická část se zaměřuje primárně na definování klíčových pojmů, jako jsou marketing, marketingová strategie a marketingový mix. Část praktická popisuje skutečnou marketingovou strategii společnosti a uvádí vhodná doporučení. Doporučení jsou navržena na základě provedeného průzkumu trhu prostřednictvím dotazníku a hloubkových rozhovorů s Purina brand manažerkami. Všechna tato fakta jsou shrnuta do SWOT analýzy, která odráží silné a slabé stránky firmy a upozorňuje na možné příležitosti a hrozby. Na základě provedeného výzkumu jsou stanoveny doporučení, které by měly společnosti pomoci vylepšit stávající marketingovou strategii.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses