Návrh a implementace pilotního reportingového řešení pro potřeby fakult VŠE - Bursová, Eliška (2022)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu reportingového řešení na Fakultě mezinárodních vztahů a implementací nového reportingového řešení pro potřeby fakult Vysoké školy ekonomické. V první části práce budou vymezeny pojmy použité v práci. Další část práce se zabývá analýzou vizualizačních nástrojů, jejich porovnáním a výběrem nejvhodnějšího z nich pro potřeby fakultního reportingu Vysoké školy ekonomické. Dále je součástí práce důkladná analýza původního reportingového řešení Fakulty mezinárodních vztahů. Výstupem práce je návrh a implementace nového reportingového řešení fakult Vysoké školy ekonomické, zakotveného ve funkčních specifikacích práce.