Využití sociálních sítí pro vybudování brandu - Starovoitova, Ekaterina; Horová, Olga; Wegert, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce je věnována možnostem využití sociálních sítí pro vybudování brandu v české firmě PupSocks. V práci jsou popsány způsoby založení značky prostřednictvím sociálních médií, jejich následné využití za účelem podnikání, možnosti vývoje na tomto trhu, techniky propagace a udržení konkurenceschopnosti. Cílem bakalářské práce je identifikace reálných účinných technik vybudování a následné propagace brandu prostřednictvím mediálního prostředí. Teoretická část práce se zaměřuje na charakteristiku sociálních sítí včetně výhod a nevýhod spojených s jejich používáním. Zároveň je také věnována marketingu na internetu a možnostem propagace v mediálním prostředí. Praktická část se zabývá analýzou procesu vybudování, vývoje a propagace značky PupSocks na českém internetovém trhu na základě zkoumání interních dat společnosti.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses