Analýza stavu digitálního podpisu PDF dokumentu v linuxovém prostředí - Getmančuk, Jan (2022)
Obsah práce analyzuje úroveň podpory ověřování elektronických podpisů dokumentů ve formátu PDF (Portable Document Format) v různých aplikacích dostupných z oficiálních i komunitních repozitářů na GNU/Linuxovém operačním systému. Ověřování funkcí softwaru bylo prováděno na distribuci Manjaro Cinnamon. Dobrá úroveň podpory je předpokladem pro přechod kancelářské práce z dominantního operačního systému Windows.