Analýza stavu digitálního podpisu PDF dokumentu v linuxovém prostředí - Getmančuk, Jan; Palovský, Radomír, 1959-; Dočekal, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Obsah práce analyzuje úroveň podpory ověřování elektronických podpisů dokumentů ve formátu PDF (Portable Document Format) v různých aplikacích dostupných z oficiálních i komunitních repozitářů na GNU/Linuxovém operačním systému. Ověřování funkcí softwaru bylo prováděno na distribuci Manjaro Cinnamon. Dobrá úroveň podpory je předpokladem pro přechod kancelářské práce z dominantního operačního systému Windows.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses