Potenciál rozšíření sportovního projektu Sazka Olympijský víceboj do dalších škol v České republice - Adamec, Richard; Kočí, Kateřina; Zemanová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem práce bylo definovat úpravy projektu Sazka Olympijský víceboj, aby se zvýšil potenciál rozšíření na další školy v ČR. V úvodu práce jsem představil důležitost pravidelného pohybu pro zdravý vývoj dětí. Dále jsem se věnoval popisu projektu Sazka Olympijský víceboj, který má za cíl motivovat děti k pravidelnému sportování. Pomocí SWOT analýzy a dotazníkového šetření na školách jsem vyhodnotil, kterými směry by se projekt měl dále rozvíjet. V závěrečné části jsem prezentoval konkrétní změny, kterými se zvýší atraktivita projektu pro školy a určil ty nejefektivnější, které by měly být realizovány jako první, aby bylo dosaženo cíle práce.
Vedoucí práce: Kateřina Kočí
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet