Konsolidace datových toků za účelem Next Best Action kampaně pro klienta KPMG - Hruš, Jiří (2022)
Diplomová práce se zabývá konsolidací zákaznických a digitálních dat z automotive prostředí klienta XY. Hlavním cílem je propojit data z více zdrojů za účelem vytvoření uceleného zákaznického profilu a díky tomu zahájit 2 individualizované kampaně, čímž dojde ke zlepšení zákaznické zkušenosti a v neposlední řadě i zvýšení zisků. S ohledem na profesní studijní program je práce zaměřena maximálně prakticky. Nejprve dochází k vymezení automotive oblasti s definováním business a technických požadavků ze strany klienta XY. Následuje propojení datových zdrojů a potřebných atributů vedoucí k implementaci segmentačního modulu a následnému výběru nejvhodnějších produktů do výbavy auta. Dále dochází v rámci marketingové kampaně k zaslání e-mailu na vybrané zákazníky s nabídkou relevantních produktů a možností aktivace konektivní služby. Po vyhodnocení kampaně a validaci řešení nelze opomenut návrh nové architektury s cílem celé řešení maximálně automatizovat. Součástí práce je i dopadová analýza automatizace a budoucí vývoj projektu. Výstupem diplomové práce je reálné řešení, které bylo předáno klientovi XY zástupci týmu společnosti KPMG.