Analýza využiteľnosti Microsoft Dynamics 365 platformy pre B2B marketing a reporting - Sabadoš, Radoslav; Stanovská, Iva; Šturm, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Svet marketingu sa vďaka nástupu nových marketingových kanálov, novej formy správania zákazníkov a aj zložitejšej zákazníckej ceste výrazne zmenil. Pandémia proces digitalizácie len urýchlila a zmenila prístup aj tých najtradičnejších B2B marketingových firiem. Pokiaľ chcú spoločnosti v tomto rýchlo meniacom sa prostredí udržať krok so svojou konkurenciou, tak sa musia vyznať v súčasných marketingových modeloch, poznať aké typy softvéru existujú na trhu a ktoré riešenia vedia podporiť ich marketingovú stratégiu. Každá dobrá marketingová stratégia a aj softvér je založený na dátach. Preto využitie správnych marketingových frameworkov, dát a aplikácií je kľúčovým predpokladom úspešnosti marketingu. Všetky tieto oblasti skúma táto práca, pričom sa zameriava hlavne na softvér z prostredia Microsoft Dynamics 365, ktorý slúži na podporu B2B marketingu a reportingu. Cieľom je analyzovať a zhodnotiť využiteľnosť softvéru z tohto prostredia pre potreby B2B marketingu a reportingu na základe súčasných marketingových modelov, stratégií a skúseností z praxe v B2B marketingovom oddelení IT spoločnosti. Výsledkom sú odporúčania pre výber vhodného riešenia podľa rôznych potrieb marketingu.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses