Návrh digitálního zpracování uzávěrek logistické společnosti - Šumník, Jakub (2022)
Diplomová práce se zabývá procesy digitalizace účetní závěrky logistické společnosti a snaží se odpovědět na otázku, zda a případně za jakých podmínek je možné implementovat principy digitalizace závěrek v této společnosti. Hlavním požadavkem na cílové řešení je nulový zásah do hlavního systému společnosti. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části jsou čtenáři nastíněny nynější procesy účetní závěrky společnosti. Poté je představeno technické řešení a závěrem práce je popis jednotlivých možností řešení a finanční odhad jejich implementace.