Návrh digitálního zpracování uzávěrek logistické společnosti - Šumník, Jakub; Slánský, David; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Diplomová práce se zabývá procesy digitalizace účetní závěrky logistické společnosti a snaží se odpovědět na otázku, zda a případně za jakých podmínek je možné implementovat principy digitalizace závěrek v této společnosti. Hlavním požadavkem na cílové řešení je nulový zásah do hlavního systému společnosti. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části jsou čtenáři nastíněny nynější procesy účetní závěrky společnosti. Poté je představeno technické řešení a závěrem práce je popis jednotlivých možností řešení a finanční odhad jejich implementace.
Vedoucí práce: David Slánský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses