Implementace SAFe metodiky ve vybrané finanční instituci - Novotná, Adéla; Oškrdal, Václav; Fejks, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou implementace agilního škálovatelného rámce v rámci vybrané finanční instituce, konkrétně implementací metodiky SAFe (Scaled Agile Framework for Enterprises). Hlavním cílem diplomové práce je vyhodnocení úrovně implementace SAFe ve vybrané finanční instituci na základě metodiky SAFe. Analýza společnosti a vyhodnocení odchylek bude provedeno na základě dlouhodobého pozorování společnosti. Dílčím cílem práce je identifikace výhod a nevýhod implementace SAFe pro společnost a její pracovníky a návrh pro zlepšení jednotlivých agilně řízených týmů. Dílčího cíle je dosaženo pomocí dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů s jednotlivými pracovníky, kteří SAFe ve společnosti zavádějí a pracují s ním.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses