Řízení marketingové kampaně v prostředí sociálních sítí a vyhodnocování jejich efektivity - Michálek, Tomáš; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977- (2013)
Předmětem této diplomové práce je analýza efektivnosti aktivit a návrh na zlepšení řízení kampaní na sociálních sítích Fakulty managementu v Jindřichově Hradci. První část práce je věnována výkladu teorie k dané problematice z oboru marketingové komunikace, public relations, mediálního plánování a online marketingu. Ve druhé části pak práce aplikuje poznatky z části teoretické na konkrétní aktivity Fakulty managementu v Jindřichově Hradci v porovnání s jejími konkurenčními fakultami. V závěru práce stanovuje doporučení pro řízení a sledování efektivity kampaní v prostředí sociálních sítí
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: sociální sítě; reklamní kampaně; marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social networks; advertising campaigns; marketing; master's theses