Analýza komunikační strategie vybraného podniku - Královcová, Kamila (2014)
Práce se zabývá komunikační strategií. Jejím cílem je zjistit, pomocí průzkumu trhu mezi maloobchodními firmami, jaká komunikační strategie od dodavatele je vhodná. V teoretické části je podán přehled základních termínů z oblasti marketingu, specificích trh organizací, komunikačních nástrojích pull a push strategie. V praktické části je použit příklad komunikace s obchodními partnery velkoobchodu TotalOutdoor. V rámci práce byla zjištěna dosavadní komunikace firmy TotalOutdoor se stávajícími a potenciálními odběrateli. Následně byl proveden kvalitativní výzkum formou hloubkových rozhovorů s maloobchodními prodejci campingového zboží. Na základě sekundárních informací a výsledků kvalitativního průzkumu byl proveden online kvantitativní průzkum trhu mezi maloobchodními prodejci campingového vybavení. Práce uvádí jednotlivé dílčí závěry vyplývající s těchto průzkumů. Výsledkem práce je zhodnocení, v jakých bodech je komunikační strategie firmy TotalOutdoor uzpůsobena požadavkům maloobchodních odběratelů.