Účetní a daňové souvislosti rezerv - Svoboda, Vít; Nováková, Lenka; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce seznamuje čtenáře s problematikou rezerv v české legislativě a Mezinárodních standardech účetního výkaznictví. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a souvislosti týkající se rezerv. Teoretická část rovněž obsahuje výčet jednotlivých druhů rezerv, jejich účetní a daňové souvislosti. Cílem práce je detailně analyzovat a na praktických příkladech porovnat rozdílnost přístupu obou systémů k tomuto nástroji s vazbou na vykázaný výsledek hospodaření.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses