Analýza podnikatelského plánu - Import mobilních telefonů z Číny - Šíma, Daniel (2014)
Cílem této práce je zpracování podnikatelského plánu společnosti, která se zabývá dovozem a prodejem mobilních telefonů z Čínské lidové republiky. Teoretická část rozebírá doporučené náležitosti podnikatelského plánu a vysvětluje základní pojmy. Praktická část obsahuje podnikatelský plán. Kromě formálních náležitostí je jeho obsahem i marketingový mix, strategické analýzy a finanční analýza