Analýza podnikatelského plánu - Import mobilních telefonů z Číny - Šíma, Daniel; Vlnas, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2014)
Cílem této práce je zpracování podnikatelského plánu společnosti, která se zabývá dovozem a prodejem mobilních telefonů z Čínské lidové republiky. Teoretická část rozebírá doporučené náležitosti podnikatelského plánu a vysvětluje základní pojmy. Praktická část obsahuje podnikatelský plán. Kromě formálních náležitostí je jeho obsahem i marketingový mix, strategické analýzy a finanční analýza
Vedoucí práce: Pavel Vlnas
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikatelské projekty; dovoz; mobilní telefony; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; imports; cellular telephones; master's theses