Optimalizace nákladů na mobilní telekomunikační služby Ministerstva práce a sociálních věcí - Břízová, Kateřina; Matyáš, Ondřej, 1979-; Herman, Vilém; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu mobilních telekomunikačních služeb resortu Ministerstva práce a sociálních věcí za rok 2011. Hlavním cílem je ověřit předpoklad, že při sjednocení těchto služeb na úrovni celého resortu MPSV dosáhnou zahrnuté organizace úspory nákladů z rozsahu a dojde ke zjednodušení struktury využívaných služeb. Kromě kvantitativního vyjádření dosažené úspory je také účelem práce tuto úsporu zhodnotit z kvalitativního hlediska a ukázat, jaké další výhody plynou z centralizace poptávky po mobilních telekomunikačních službách na úrovni resortu. V teoretickém základu se práce snaží přiblížit oblast řízení a optimalizace nákladů ve veřejné správě a odpovědět na otázky, jak efektivně řídit procesy ve veřejné správě a jak zamezit plýtvání s veřejnými financemi při zadávání veřejných zakázek.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses