Nemovitosti z pohledu účetnictví, daní a financování - Žďánská, Petra (2013)
Diplomová práce pojednává o nemovitostech v podnikání z pohledu účetnictví, daní a financování. Téma je zpracováno dle aktuální české právní úpravy. Práce řeší proble-matiku nemovitostí od pořízení přes běžný provoz až k jejich vyřazení. V práci je kladen důraz i na rozhodování o investicích do nemovitostí a možnosti jejich financování. Teoretické poznatky jsou aplikovány v praktické části s využitím vlastních zkušeností v konkrétní společnosti.