Nemovitosti z pohledu účetnictví, daní a financování - Žďánská, Petra; Molín, Jan, 1978-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce pojednává o nemovitostech v podnikání z pohledu účetnictví, daní a financování. Téma je zpracováno dle aktuální české právní úpravy. Práce řeší proble-matiku nemovitostí od pořízení přes běžný provoz až k jejich vyřazení. V práci je kladen důraz i na rozhodování o investicích do nemovitostí a možnosti jejich financování. Teoretické poznatky jsou aplikovány v praktické části s využitím vlastních zkušeností v konkrétní společnosti.
Vedoucí práce: Jan Molín
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses