Pohled na motivaci a odměňování zaměstnanců s využitím informací manažerského účetnictví - Novotná, Kateřina; Wagner, Jaroslav, 1977-; Hochman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá využitím informací manažerského účetnictví pro motivaci a odměňování zaměstnanců. V první části jsou charakterizována specifika malých podniků, výhody a nevýhody zaměstnání v těchto podnikách. Dále jsou zde popsány nejznámější motivační teorie a jejich využití v praxi, metody používané pro odměňování a hodnocení zaměstnanců. Velká pozornost je v této části kladena na analýzu současného stavu jednotlivých oblastí ve společnosti BlueGhost.cz a zhodnocení silných a slabých míst. Na analýzu pak navazuje druhá část této práce, která obsahuje návrh možného zlepšení systému motivace a odměňování zkoumané společnosti, který by mohl zefektivnit pracovní postupy a chování zaměstnanců.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses