Osobní bankroty v České republice - Hospodka, Jan; Randáková, Monika, 1966-; Míková, Marie, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tématem bakalářské práce je insolvence v České republice s důrazem na institut osobního oddlužení a jejím cílem je provést analýzu věku a pohlaví dlužníků žádajících o osobní bankrot z časového i geografického hlediska. První část práce se věnuje právní úpravě týkající se insolvence a vymezení relevantních pojmů. Kromě toho také popisuje jednotlivé formy úpadku, jejich průběh a podmínky splnění. Druhá, praktická část práce se věnuje konkrétnímu výzkumu autora vycházejícího z informací o jednotlivých dlužnících a porovnává vývoj oddlužení v České republice v čase na základě bydliště, věku a pohlaví dlužníků.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses