Podnikatelský plán na založení firmy v oblasti automatizační techniky. - Varhol, Marek; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem bakalářské práce "Podnikatelský plán na založení firmy v oblasti automatizační techniky" je vypracovat reálný a v praxi použitelný podnikatelský plán určený pro interní potřebu podnikatele. Teoretická část práce se zabývá třemi hlavními tématy: co je podnikatelský plán a k čemu slouží, jaký je jeho přínos pro podnikatele a co by měl obsahovat, tj. jaká je vhodná struktura podnikatelského plánu. Po teoretické části práce následuje část praktická: konkrétní podnikatelský plán na založení nové firmy. Zde mimo jiné autor zkoumá a analyzuje, zda je daný podnikatelský záměr realizovatelný, ziskový, za jakých podmínek a při jaké počáteční investici je ekonomicky udržitelný a jaká je návratnost dané investice.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses