VÝVOJ SPOŘÍCÍCH A ÚVĚROVÝCH MOŽNOSTÍ DOMÁCNOSTÍ - Rubeš, Tomáš (2014)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi spoření pro domácnosti, jejich nabídkou na trhu a jejich vývojem v České republice zejména po transformaci na tržní ekonomiku po roce 1989. Na konkrétních datech je popsána nabídka ze strany bank a spořitelních a družstevních záložen, a trend vývoje. V druhé části práce je kladen důraz naopak na nabídku úvěrů, konkrétně těch, které české domácnosti nejvíce poptávají a využívají, na jejich zevrubný popis a predikci vývoje nabídky těchto úvěrů do budoucna. Také zde je situace na trhu podložena konkrétními daty a grafy.