VÝVOJ SPOŘÍCÍCH A ÚVĚROVÝCH MOŽNOSTÍ DOMÁCNOSTÍ - Rubeš, Tomáš; Radová, Jarmila; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi spoření pro domácnosti, jejich nabídkou na trhu a jejich vývojem v České republice zejména po transformaci na tržní ekonomiku po roce 1989. Na konkrétních datech je popsána nabídka ze strany bank a spořitelních a družstevních záložen, a trend vývoje. V druhé části práce je kladen důraz naopak na nabídku úvěrů, konkrétně těch, které české domácnosti nejvíce poptávají a využívají, na jejich zevrubný popis a predikci vývoje nabídky těchto úvěrů do budoucna. Také zde je situace na trhu podložena konkrétními daty a grafy.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses