Potřeby klienta 3PL poskytovatele - Coňková, Petra; Jirsák, Petr; Vinš, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá outsourcingem logistických služeb. V teoretické části práce je obecně popsán outsourcing logistických služeb, výhody a nevýhody outsourcingu, historie, současný stav trhu logistických služeb a postoj poskytovatelů logistických služeb k udržitelnému rozvoji. Dále jsou popsány fáze outsourcovaného procesu, smluvní uspořádání a nástroje, které pomáhají řídit outsourcovaný vztah. V praktické části jsou na základě hloubkových rozhovorů analyzovány potřeby klienta 3PL. Na základě výstupů z hloubkových rozhovorů jsou navržena doporučení, která mají za úkol zvýšit spokojenost klienta a dále rozvíjet a prohlubovat spolupráci. Cílem práce je zjistit mezery mezi požadavky na logistického poskytovatele a skutečným stavem poskytovaných služeb.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses