Analýza systému podnikového vzdělávání - Štěpánková, Kateřina; Stříteský, Marek; Vevera, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat systém podnikového vzdělávání v konkrétní společnosti a navrhnout řešení na jeho zefektivnění. Jako dílčí cíl práce bylo stanoveno vytvoření plánu vzdělávání a rozvoje pro tuto organizaci.První, teoretická část je úvodem do dané probelmatiky týkající se vzdělávání pracovníků společnosti a zároveň vymezuje kritéria hodnocení následné analýzy. V druhé čáasti jsou stanoveny základní principy, metody a nástroje důležité pro provedení analýzy, Třetí částí práce je samotná analýza vzdělávacího systému ve společnosti FRENCH-REST spol.s.r.o.. V poslední části práce jsou, na základě tohoto rozboru, navrhnuty optimalizační řešení, které by mohli přispět k zefektivnění vzdělávání v této firmě.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses